A BMW 120 első fordulója Daytona volt, ahol a wannaBEE SRT PRO színeiben Tóth Dávid és Szabó László álltak rajthoz. A két órás versenyen remek, de idegtépő taktikával végül a második split 3. helyét sikerült elhozni. Ahogy a képen is látszik nem sokon múlt a 2. hely :slight_smile:

Izgalmakban igazán nem volt hiány, mivel a csapat az egy kiállásos taktika mellett voksolt, amihez rengeteget kellett spórolni, melyet többek között az “engine map” folyamatos állításával és a szélárnyékozással tudtak a srácok megvalósítani.

Tóth Dávidnak nem indult zökkenőmentesen a verseny, hiszen a rajt után közvetlenül hátulról meglökték, aminek következtében belecsúszott az egyébként zöld jelzésnél kissé túl óvatos BMW-be. Ezt követően azonban annyira rutinosan körözgetett figyelve az üzemanyagra, mint ha ez a világ legtermészetesebb dolga volna, miközben remek tempót autózott, pedig mögötte sincs több évnyi endurance versenyzés.

Szabó Lászlónak abszolút mélyvíz volt az esemény, mivel élete első csapatban futott endurance versenyét teljesítette és a BMW M8 GTE nem nevezhető épp könnyű vasnak, pláne úgy, hogy a komplett mezőnnyel ellentétes taktikát kellett autózni, de végül remekül véve az akadályt behozta az autót a harmadik helyre.

A teljes versenyt megtekinthetitek a YouTube-on: https://www.youtube.com/watch?v=jEIlVNdPT_8

Amennyiben pedig legközelebb nem szeretnétek lemaradni az izgalmakról, úgy érdemes követni a srácokat a Twitchen is:

Szabó László: https://www.twitch.tv/gzy1899

Tóth Dávid: https://www.twitch.tv/davestoth