Boldog Új Évet Kívánunk! Elérkezett 2021, ami azt jelenti, hogy csapatunk már 5 éve töretlenül megy előre. Készülve az új kihívásokra, pár szóban emlékezzünk meg 20-ról.

2020-as sikerek

A tavalyi évben rögtön egy Daytona 24h győzelemmel kezdtünk, az Eke Dávid, Roós András, Szabó László és Tóth Dávid alkotta csapat a negyedik splitben győzedelmeskedett a Daytona Protoval.

Ezt a jó formát mentette át Roós András, aki a 2020-as első IMSA szezon abszolút bajnoka lett a Corvette DP-vel.

Nem várt eredményeket hozott a “Zöld Pokol”

Szokásunkhoz híven az előző évben is kiemelt szerepet töltöttek be csapatunk életében a Nürburgring Endurance Championship futamai. A GT4-en kívül minden kategóriában arattunk győzelmet a szezon folyamán, sőt, előfordult, hogy ez egy fordulóban is sikerült.

A bajnokságban a TCR kategóriában az Eke Dávid, Módos János, Roós András és Tóth Dávid felállással a kiemelkedő 4. helyet szereztük meg.

Egyszerűen remek évünk volt, az egész szezon folyamán a gyorsak voltunk és a legtöbb fordulóban ez stabilitással is párosult. Az állandó részvételnek köszönhetően sikerült egyéniben is a 6. helyet elcsípni, aminek külön örülök, mivel számomra ez volt a legfontosabb bajnokság.

Módos János

Felejtünk is, meg nem is

Daytonát követően a kiemelt versenyeken sajnos nem sikerült különösebben maradandót alkotunk, de azért még csurrant cseppent pár eredmény.

A NASCAR szakosztályból Baski Dávid, Eke Dávid, Módos János, Roós András, Spiczmüller Richárd, Szabó László és Tóth Dávid is állhatott dobogón a NASCAR iRacing Series bajnokságban.

Összességében remek évünk volt, a csapat egyben maradt, se érkezőnk, se távozónk végül nem lett. Jön 2021, mi pedig megyünk tovább!

Kövessetek minket a Facebook-on és tartsatok velünk idén is! Köszönjük szépen mindenkinek az egész éves bíztatást! BÚÉK!