Versenyzőink

Módos János #55

iRacing

96 óta játszom a neten különböző játékokkal. A kétezres évek derekán az autósportok iránti szeretetem odáig fajult, hogy elkezdtem szimulátorozni, majd egy nagyobb szünetet követően, 2017 óta újra napi szinten űzöm az ipart hobbiból. Nem vagyok egy tehetség, de nagyon szeretem a műfajt.

Spiczmüller Richárd #60

iRacing

2007-ben kezdtem szimulátorozni. Azok a bajnokságok, amiken részt vettem, az esetek többségében az rFactort használták (F1, V8 Supercars, Indycar, WTCC, WEC LMP1). 2013 környékén hagytam abba a szimulátorozást, amit 2017 nyarán kezdtem újra, immár az iRacinggel. Nincsenek igazából kedvenceim, bármin elindulok ami érdekel és úgy érzem, hogy a magamnak felállított szintnek meg tudok felelni.

Reményi Balázs #78

iRacing

Virtuális versenyzői pályafutásom a PS1-re berobbant Gran Turismo szériával kezdtem, majd jöttek a rally játékok és ezután PC-re váltottam, ahol már kormányt tekergetve nyúztam az első SimBin játékokat. Örültem annak, hogy sok jó emberrel ismerkedtem meg ez idő alatt. Az iRacinget 2016-ban kezdtem és azóta is lelkesen űzöm, főleg a csapatos endurance versenyeket szeretem. Számomra a jókedv és a sportszerű versenyzés a lényeg.

Roós András #48

iRacing

Már gyerekkorom óta hatalmas rajongója vagyok az autóverseny játékoknak. GP2-vel kezdtem, majd utána sorban jöttek a Grand Prix sorozat további játékai. 2005-től kezdve versenyzem online, sorban ezekkel a játékokkal: F1 Challange ’99-’02, rFactor, Race07. 2010-től kezdve hatalmas rajongója vagyok a NASCAR-nak, éppen ezért az iRacing játékában találtam meg új otthonomat a szimulátorozásban. 2013-tól kezdve kisebb nagyobb kihagyásokkal itt versenyzem.

Eke Dávid #24

iRacing

Annó GP2-vel és Daytona USA-el ismerkedtem meg a szimulátorozással, 2000-es évek elejétől aktívan versenyeztem F1 Challenge, Rfactor, Nascar Racing 2003. Majd 2010-től iRacinggel, főleg ovál és hosszútávú versenyeken indulok.

Szabó László #7

iRacing

Első szimes élményem az F1C-vel volt, de akkor még csak billentyűzettel játszottam, majd 2008 hozta meg az áttörést, amikor az rFactor elé már kormánnyal ültem le. Kis szünet után 2012-ben folytattam, ahol érettebb versenyzést bemutatva bajnoki címet szereztem, majd rFactor 2-re váltottam. Itt internetproblémák miatt kényszerszünetre mentem és amikor ez megoldódott az F1 szériával kezdtem újra, azonban rájöttem, hogy nem ezt keresem. 2019-ben iRacingre váltottam, amit azóta is nagyon szeretek.

Győrik Bence #420

iRacing

Hirtelen ötlettől vezérelve regisztráltam egy nyílt, hazai Assetto Corsa ligás bajnokságra 2017-ben. Itt ismertem meg a szimulátorozás világát. A technológiák fejlődésével elszántan próbálok a legvalósághűbb szimulátorozáshoz közel kerülni. Számomra a realizmus, a szimuláció, és az élmények összessége élvez prioritást a versenyzésben. 2018-ban váltottam iRacingre, és aktuálisan itt “VR pápa”-ként térítek, és próbálok fejlődni a pályán. Elsősorban az izgalmas, sportszerű versenyekért csinálom. Ahogy a többiek fogalmaztak fontos a jó társaság is. Ezért vagyok itt nekik… a jófejségemmel kompenzálom a tehetségem…

Kovács Gábor #814

iRacing

A szimulátorozást még az F1 Challenge játékkal kezdtem 2006-ban, aztán hamarosan váltottam az rFactorra, amivel több bajnokságban is szerepeltem. Később kipróbáltam a Simbin féle Race07 platformot és az erre épülő kiegészítő szériákat is. 2011 után egy nagyon hosszú szünet következett egészen 2019 nyaráig, amikor úgy döntöttem hogy ugyan limitált elérhetőséggel, de ismét kormányt ragadok, ezúttal az iRacing játékban. Elsősorban a túraautók vonzanak, így főleg ilyen szériákban veszek részt, de mivel szeretem az ovál versenyzést is, ezért amikor időm engedi akkor NASCAR versenyeken is szívesen megmérettetem magam.

Gályár Balázs #21

iRacing

Még általános iskolás voltam mikor elkezdtem autóversenyzős játékokkal játszani, de igazán 2009-től kezdve kezdtem el jobban érdeklődni a szimulátorozás után ami leginkább az rfactor,rfactor2 és Simbin játékokkal történt. 2012-2019 között több FSR szezonon is részt vettem. Majd 2,5 év kihagyás után ismét kedvet kaptam , de most már itt volt az ideje az iRacingnek. Szóval mondhatni „új vagyok még itt”.

Pálla Balázs #44

iRacing

Hobbiszinten mindig is érdekelt a virtuális versenyzés. A komolyabban vett szimulátorozásnak a gondolatával 2022 áprilisában játszottam el először. Asetto Corsaban indultam el egy bajnokságban, amit sikerült is megnyernem. A Széchenyi István Egyetemen tartott nyílt napon találkoztam olyan egyetemistákkal, akik már régebb óta versenyeztek és akkor hallottam egy komolyabb hazai iRacing bajnokságról, amin felbuzdúlva el is indultam és egy negyedik helyezés lett a vége. Azóta napi szinten gyakorlok és próbálok fejlődni.

Abordán Armand #34

iRacing

Szimulátoros pályafutásomat az F1 Challenge ’99-’02-vel kezdtem még PC-n, majd konzolon folytattam a Forza Motorsport 3, majd 4 címekkel. Egy hosszabb kihagyás után 2017-ben csatlakoztam az iRacing közösségéhez, ahol hobbi szinten próbálok hétről-hétre fejlődni és egyre jobb eredményeket elérni.

Horváth André #74

iRacing

2005 környékén kezdtem szimulátorozni, az iRacing közösségéhez pedig 2014-ben csatlakoztam. Számomra a társaság a fontos és a jó hangulat, ami miatt főként a csapatos versenyeket szeretem. Hobbiként tekintek a szimulátorozásra, de a kormány mögött azért előtör belőlem a versenyszellem.

Paár István #71

iRacing

2005-ben kezdtem szimulátorozni még F1C-vel és Momo kormánnyal. Utána jött az rFactor, ahol 2013-ig elsősorban F1-es autókkal versenyeztem. A végén megismertem az endurance versenyzést, ahol szuper élményeink voltak LMP1-es autóval. Egy hosszú kihagyás után 2021-ben kezdtem el iRacinggel versenyezni, ahol szintén az endurance csapatversenyeket kedvelem, immár lehetőleg GTE-vel (rip). Nagyon szívesen veszek részt egy-egy endurance eseményen a WSRT egyik csapatának tagjaként, köszönöm a lehetőséget.

Korábbi / inaktív versenyzőink

Tóth Dávid #8

iRacing

Davesz

Leitner Norbert #19

iRacing

Legelső élményem autós játékkal a Gran Turismo széria adta és ez megalapozta azt, hogy amint lett internet otthon a kétezres évek közepén elkezdjek online is versenyezni. Először F1 Challengebe mérettettem meg magam publik servereken, majd utána egy pár magyar ligában, majd utána GTR2 és a mindenki által kedvelt rFactorral játszottam nevesebb magyar ligákba. Aztán később 2011-be regisztráltam az iRacingbe és azóta is majdhogynem naponta használom. Ez alatt a sok év alatt sikerült jó eredményeket elérnem különböző hazai és nemzetközi bajnokságokban, futamokon.

Nagy Szilárd #11

iRacing

2019 nyarán indult szimulátoros pályafutásom. Vicces, mert régen nem tudtam volna elképzelni, hogy én szimulátorozni fogok, de mindig a következő beszélgetés zajlott le köztem és a csapat másik tagja: Tóth Dávid között: „-jössz csézni? – még letolom ezt a versenyt és utána mehet”. Ezt az egyik nap meguntam és csatlakoztam hozzá. Nem volt egyszerű egyből az Iracing-gel kezdeni, de végül örülök, hogy nem „pazaroltam” időt más szimulátorokra. Némileg hullámvölgyek övezik az elmúlt másfél évet, de a társaság szerencsére segít mindenben, amiben hiányosságaim vannak, így jóval élvezhetőbb számomra az egész.

Bodnár Boglárka #66

iRacing

2020 tavaszán ismerkedtem meg a szimulátorok világával. Kipróbáltam a legtöbb játékot és végül az iRacinget találtam a legjobbnak, de egy szezon után alábbhagyott a lelkesedés és időm sem igazán volt rá. 2021 év elején visszatértem hozzá több türelemmel, azóta próbálok fejlődni benne, ehhez külön motivációt ad a csapat.

Baski Dávid #12

iRacing

A 90-es évek vége felé kezdtem autós játékokkal játszani. A komoly szimulátorozás 2006 körül kezdődött el az F1 Challengel, majd az rFactorral folytatódott. Ez a szerelem sokáig tartott, de az idő múlásával kihűlt. A szimulátorozás iránt érzett ürességet 2017 óta az iRacing tölti ki. A szimulátorzásnak, és az ez által szerzett barátoknak köszönhetem, hogy autósportot nem csak otthon, hanem az egyik TV csatorna kommentátorfülkéből is nézhetem és kommentálhatom.