Módos János

96 óta játszom a neten különböző játékokkal. A kétezres évek derekán az autósportok iránti szeretetem odáig fajult, hogy elkezdtem szimulátorozni, majd egy nagyobb szünetet követően, 2017 óta újra napi szinten űzöm az ipart hobbiból. Nem vagyok egy tehetség, de nagyon szeretem a műfajt.

Roós András

Már gyerekkorom óta hatalmas rajongója vagyok az autóverseny játékoknak. GP2-vel kezdtem, majd utána sorban jöttek a Grand Prix sorozat további játékai. 2005-től kezdve versenyzem online, sorban ezekkel a játékokkal: F1 Challange ’99-’02, rFactor, Race07. 2010-től kezdve hatalmas rajongója vagyok a NASCAR-nak, éppen ezért az iRacing játékában találtam meg új otthonomat a szimulátorozásban. 2013-tól kezdve kisebb nagyobb kihagyásokkal itt versenyzem.

Spiczmüller Richárd

2007-ben kezdtem szimulátorozni. Azok a bajnokságok, amiken részt vettem, az esetek többségében az rFactort használták (F1, V8 Supercars, Indycar, WTCC, WEC LMP1). 2013 környékén hagytam abba a szimulátorozást, amit 2017 nyarán kezdtem újra, immár az iRacinggel. Nincsenek igazából kedvenceim, bármin elindulok ami érdekel és úgy érzem, hogy a magamnak felállított szintnek meg tudok felelni.

Reményi Balázs

Virtuális versenyzői pályafutásom a PS1-re berobbant Gran Turismo szériával kezdtem, majd jöttek a rally játékok és ezután PC-re váltottam, ahol már kormányt tekergetve nyúztam az első SimBin játékokat. Örültem annak, hogy sok jó emberrel ismerkedtem meg ez idő alatt. Az iRacinget 2016-ban kezdtem és azóta is lelkesen űzöm, főleg a csapatos endurance versenyeket szeretem. Számomra a jókedv és a sportszerű versenyzés a lényeg.

Horváth André

2005 környékén kezdtem szimulátorozni, az iRacing közösségéhez pedig 2014-ben csatlakoztam. Számomra a társaság a fontos és a jó hangulat, ami miatt főként a csapatos versenyeket szeretem. Hobbiként tekintek a szimulátorozásra, de a kormány mögött azért előtör belőlem a versenyszellem.

Eke Dávid

Annó GP2-vel és Daytona USA-el ismerkedtem meg a szimulátorozással, 2000-es évek elejétől aktívan versenyeztem F1 Challenge, Rfactor, Nascar Racing 2003. Majd 2010-től iRacinggel, főleg ovál és hosszútávú versenyeken indulok.

Győrik Bence

Hirtelen ötlettől vezérelve regisztráltam egy nyílt, hazai Assetto Corsa ligás bajnokságra 2017-ben. Itt ismertem meg a szimulátorozás világát. A technológiák fejlődésével elszántan próbálok a legvalósághűbb szimulátorozáshoz közel kerülni. Számomra a realizmus, a szimuláció, és az élmények összessége élvez prioritást a versenyzésben. 2018-ban váltottam iRacingre, és aktuálisan itt “VR pápa”-ként térítek, és próbálok fejlődni a pályán. Elsősorban az izgalmas, sportszerű versenyekért csinálom. Ahogy a többiek fogalmaztak fontos a jó társaság is. Ezért vagyok itt nekik… a jófejségemmel kompenzálom a tehetségem…

Abordán Armand

Szimulátoros pályafutásomat az F1 Challenge ’99-’02-vel kezdtem még PC-n, majd konzolon folytattam a Forza Motorsport 3, majd 4 címekkel. Egy hosszabb kihagyás után 2017-ben csatlakoztam az iRacing közösségéhez, ahol hobbi szinten próbálok hétről-hétre fejlődni és egyre jobb eredményeket elérni.

Paár István

2005-ben kezdtem szimulátorozni még F1C-vel és Momo kormánnyal. Utána jött az rFactor, ahol 2013-ig elsősorban F1-es autókkal versenyeztem. A végén megismertem az endurance versenyzést, ahol szuper élményeink voltak LMP1-es autóval. Egy hosszú kihagyás után 2021-ben kezdtem el iRacinggel versenyezni, ahol szintén az endurance csapatversenyeket kedvelem, immár lehetőleg GTE-vel (rip). Nagyon szívesen veszek részt egy-egy endurance eseményen a WSRT egyik csapatának tagjaként, köszönöm a lehetőséget.

Kovács Gábor

A szimulátorozást még az F1 Challenge játékkal kezdtem 2006-ban, aztán hamarosan váltottam az rFactorra, amivel több bajnokságban is szerepeltem. Később kipróbáltam a Simbin féle Race07 platformot és az erre épülő kiegészítő szériákat is. 2011 után egy nagyon hosszú szünet következett egészen 2019 nyaráig, amikor úgy döntöttem hogy ugyan limitált elérhetőséggel, de ismét kormányt ragadok, ezúttal az iRacing játékban. Elsősorban a túraautók vonzanak, így főleg ilyen szériákban veszek részt, de mivel szeretem az ovál versenyzést is, ezért amikor időm engedi akkor NASCAR versenyeken is szívesen megmérettetem magam.

Gályár Balázs

Még általános iskolás voltam mikor elkezdtem autóversenyzős játékokkal játszani, de igazán 2009-től kezdve kezdtem el jobban érdeklődni a szimulátorozás után ami leginkább az rfactor,rfactor2 és Simbin játékokkal történt. 2012-2019 között több FSR szezonon is részt vettem. Majd 2,5 év kihagyás után ismét kedvet kaptam , de most már itt volt az ideje az iRacingnek. Szóval mondhatni “új vagyok még itt”.

Sinka Dániel

A nevem Sinka Dániel és 2 gyermek édesapja vagyok, most 33 éves. A szimulátorozást 2008 -ban kezdtem és a Gtr-masters.hu bajnokságaiban vettem részt. A kedvenc kategóriám a GT Legends és HTCM kategóriák voltak, ahol sikerült több bajnokságot is megnyernem és megmérethettem magam Michelisz Norberttel is. A Nissan GT Academy 2013 szezonjában a döntőben én képviseltem Magyarországot, ahol a Silverstone aszfaltcsíkon Nissan sport és versenyautókat vezethettem több napos program keretében, ez máig a szimulátorozással elért legemlékezetesebb eredményem. Az Iracing szoftverre 2010 nyarán fizettem elő, ahol az első 1-2 évben sokat versenyeztem, utána 2012 -től egy hosszabb versenyzésben kevésbé aktív időszak következett a tanulmányaim, munka és család miatt. A 2020 nyarán kezdődő 1. Sim ligára tértem vissza a régi felszerelésemmel, ahol a bajnokságban sikerült a második olyan versenyzőnek lennem, akinek nincsen valós versenyzői tapasztalata, ezáltal egy Suzuki Swift tesztet nyertem. A WannaBEE SRT csapathoz 2023 év elején csatlakoztam, ezzel párhuzamosan az álmamim szimulátorát is megépítettem, amellyel újra aktívan kívánok versenyezni. Célom, hogy néhány éven belül a hazai Iracing ligák bajnoki címeiért versenyben legyek, amit a WannaBBE SRT csapat tagjainak kölcsönös támogatásával szeretnék elérni.

Korábbi / inaktív versenyzőink

Baski Dávid

Bodnár Boglárka

Tóth Dávid

Leitner Norbert

Nagy Szilárd

Pálla Balázs

Viski Róbert

Szabó László